Ja, IK WERK VIA COVEBO ALS ZZP’ER

Werk je nu via Covebo uitzendgroep of ga je binnenkort aan de slag? Goed nieuws: Van Liere Finance geeft jou korting op onze diensten!

JOUW ADMINISTRATIE

Als zzp’er heb je een aantal administratieve plichten. Wij weten precies hoe Covebo jouw uren en facturen verwerkt en waar jouw administratie aan moet voldoen. En die zorgen nemen wij jou uit handen!

EEN COMPLETE OPLOSSING

Omzetbelasting, inkomstenbelasting, advies, ondernemersaftrek en sluitende jaarcijfers. Wij zorgen dat je het allemaal op orde hebt!

85,- 69,-/mnd

AANBIEDINGSPAKKET

Inbegrepen bij deze aanbieding

 • Volledig digitaal bijhouden van jouw financiële administratie
 • Periodieke aangifte omzetbelasting
 • Aangifte inkomstenbelasting (incl. eventuele fiscale partner)
 • Einde boekjaar: controle jaarcijfers, rondrekening omzetbelasting en opstellen jaarstukken
 • Persoonlijke hulp en advies bij vragen
 • Toepassing van alle fiscale voordelen die gelden voor zelfstandig ondernemerschap
 • Voor €5,- kan een gebruikersprofiel worden aangemaakt om realtime inzicht te verkrijgen in jouw administratie en financiële situatie aan de hand van jouw eigen online dashboard
 • Digitaal uploaden en verwerken van inkoop- en verkoopfacturen en mogelijkheid tot
  automatisch importeren van bankafschriften*

Voorwaarden gebruik aanbieding

 • Deze aanbieding is geldig zolang de opdrachtnemer van Covebo kan worden gekwalificeerd als zzp’er; dit houdt in dat er niet meer dan 20 verkoop- en inkoopfacturen per maand worden verwerkt in het kader van zijn/haar werkzaamheden. Zodra er meer boekingen per maand plaatsvinden, is er sprake van een kleine onderneming en gelden andere tarieven. Van Liere Finance neemt tijdig contact op met de zzp’er indien deze situatie zich voordoet.
 • De zzp’er kan aantonen dat hij/zij werkzaam is (geweest) voor Covebo. De zzp’er heeft het recht van de aanbieding gebruik te blijven maken ook nadat hij/zij de overeenkomst met Covebo heeft beëindigd.
 • Het afgesproken maandtarief wordt maandelijks gefactureerd aan de cliënt. Er geldt een betalingstermijn van 14 dagen.

WERKWIJZE

hoe werkt het precies?

Van Liere Finance richt jouw administratie voor je in. Stap je over vanuit een ander boekhoudpakket? Geen probleem, we helpen je! Wij werken met Exact Online, een vooraanstaand boekhoudpakket dat de mogelijkheid biedt bepaalde zaken te automatiseren, zoals het koppelen van jouw bankrekening en het uploaden van documenten.

Bovendien werken wij volledig in de cloud. Als je een gebruikersnaam hebt, heb je dus overal toegang tot jouw financiële cijfers!

DE TOEGEVOEGDE WAARDE

Een samenwerking wordt altijd voorafgegaan door een kennismaking. Wij vinden het belangrijk te weten met wie we te maken hebben. Wat ga je bij Covebo doen? Wie wordt jouw opdrachtgever? Ongetwijfeld heb je vragen over het facturatieproces, over de BTW-verleggingsregeling of over het werken via Covebo in het algemeen.

We houden dagelijks jouw administratie bij , dienen op tijd de BTW-aangiftes in en stellen 1 keer per jaar jouw jaarcijfers op. Het hele jaar kijken we met je mee. Heb je vragen of wil je advies? Wij staan voor je klaar!

CONTACTFORMULIER

Wil je gebruik maken van de samenwerking tussen Covebo Uitzendgroep en Van Liere Finance? Vul onderstaand formulier in en vermeld voor welke vestiging van Covebo jij aan de slag gaat. Heb je nog vragen? Ook geen probleem, er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.